Angst

Jeg tilbyder angstbehandling af både børn, unge og voksne

Jeg tilbyder angstbehandling af både børn, unge og voksne. Du kan læse mere om de forskellige behandlingsmetoder her på siden.

Angst hos Børn

Angstbehandling af børn har sin rod i den kognitive terapi. Forældrene er ofte delagtige i behandlingen. Barnet kan sjældent alene tage ansvar for sin angst. Det ængstelige barn kan have ængstelige forældre.
Angste tanker og angste forventninger skal ændres til en mere realistisk tænkning, og der skal etableres sunde coping-strategier.

Angst hos Unge

Angstbehandling af unge har sin rod i den kognitive terapi. Angste tanker og angste forventninger skal ændres til realistisk tænkning, og der skal etableres sunde coping strategier. I forhold til behandling af den unge er det vigtigt med forældrenes opbakning og indsigt. Den unge har dog selv det primære ansvar. Hovedbudskabet til forældrene er, at de skal være interesserede og være opmuntrende.

Angst hos Voksne

Angstbehandling af voksne har sin rod i den kognitive terapi, herunder CAT og Metakognitiv terapi. Behandlingen indebærer overordnet fokus på at styrke håndteringen af belastende og angstfulde situationer. Angstfulde tanker skal der styres udenom. Der skal tænkes realistisk og overtænkning undgås. I stedet for undgåelse af visse situationer arbejdes der på at være i disse situationer og gøre dem neutrale. Der sker ikke noget, selvom du bliver bange. Det er tankerne, der gør dig bange. Det gælder om at lære sig sunde mestrings-/copingstrategier for at komme angsten til livs.
Der kan ved behov benyttes træning i at finde og opleve en tilstand af ro, herunder mindfulness. Der indøves teknikker til fysisk og mental afslapning.

Kontakt mig i dag

Book en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon (+45) 28 91 93 99 eller mail grethe.p.drejer@gmail.com. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig