Stress

Jeg tilbyder stress behandling

Stressbehandling

Det er vigtigt at finde ud af, hvad det er, der stresser. Er det på hjemmefronten eller på jobbet, problemerne ligger eller måske begge steder? Det du selv kan ændre, gør du noget ved. Det er vigtigt for en vellykket behandling, at man undgår tilbagefald. Der er behov for at lære nye reaktionsmønstre at kende og nye måder at håndtere stress på. Ellers er man sårbar over for at få stress igen. Langvarig stressbelastning kan gå over i en depressionstilstand. Derfor er det vigtigt tidligt at komme i behandling.

Stress er ikke kronisk. Når du får mindsket stresspåvirkningen, mindskes din stress tilsvarende. Ved langvarig stressbelastning, kan restitutionen tilsvarende tage lang tid. Der er ofte behov for hjælp og støtte til både at klare de fysiske stress-symptomer og psykiske stress-symptomer, for at stå krisen igennem og finde en anden og sundere måde at klare udfordringerne på.

Kontakt mig i dag

Book en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon (+45) 28 91 93 99 eller mail grethe.p.drejer@gmail.com. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig