Sygdom og dårlig trivsel

Sygdom og dårlig trivsel

At være syg og måske regelmæssigt over en periode frekventere Sundhedsvæsenet kan medføre dårlig trivsel, give uro og skabe frygt for fremtiden.

Psykologen hjælper med at danne overblik over situationen og få lidt ro på. Desuden arbejdes der på, at personen bliver styrket i egen indre styring. Derved bliver personen mindre afhængig af såkaldt ydre styring. Indre styring skal læres, hvis man ikke har den. Det er vigtigt at komme til at tro på sig selv og egen kunnen, selvtillid.

I terapien arbejdes der typisk med at finde ro og overblik, minimere stressen, fokusere på egne styrker og højne den realistiske tilgang til udfordringerne.

Kontakt mig i dag

Book en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon (+45) 28 91 93 99 eller mail grethe.p.drejer@gmail.com. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig