Parterapi

Jeg tilbyder parterapi

Parforholdet skal passes

Parforholdet skal der passes på, hvilket nemt glemmes i en travl hverdag. At leve sammen med et andet menneske er en svær udfordring, og mange ægteskaber ender i skilsmisse. Men det perfekte parforhold/ægteskab findes sjældent, og der vil opstå udfordringer og problemer, som et par skal finde ud af at løse sammen.

Mænd og kvinder er forskellige, også i deres ageren i hjemmet. Kvinden er typisk hurtig og tager kontrollen over mangt og meget i hjemmet. Hvis hun synes, han er for langsom eller for doven, skælder hun ud. Han kommer til at føle sig nedvurderet eller kritiseret for det, han gør, eller glemmer at gøre. Hun har lyst til at tale om problemerne, hvor han ikke har lyst og lukker sig inde i sig selv.

Parterapeutens rolle går ud på at iagttage dynamikken mellem parret, og give parret en spejling af det for at tydeliggøre det. Dermed bliver det nemmere for parret at forstå mønstret i samspillet. Der er ofte behov for at arbejde med sig selv i stedet for at forsøge at ændre den anden.

Den gode og respektfulde dialog er et andet vigtigt punkt.

Kontakt mig i dag

Book en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon (+45) 28 91 93 99 eller mail grethe.p.drejer@gmail.com. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig