Styrkelse af selvværd og kompetencer

Styrkelse af selvværd og kompetencer

Ingen mennesker er perfekte. Selvom vi prøver at være perfekte, begår vi fejl fra tid til anden. Vi er alligevel noget værd, fejlene til trods, og behøver ikke devaluere vores eget værd. At være menneske er lig med at være noget værd.

Det er ikke os alle, der fra barndommen bliver boostet med selvværd, ros og anerkendelse fra omgivelserne. Måske det modsatte, hvorfor det kan påvirke selvværdet i en dårlig retning.

Vi kan komme til at stille så store krav til os selv via vores tænkning, at vi ikke kan leve op til kravene. Det gør os kede af det, og måske kommer vi til at føle os knap så gode som andre, eller i værste fald uduelige.

Når selvværdet bliver ramt, føler vi os sjældent lige så gode som andre. Men alle mennesker er noget værd i kraft af den, de er.

I terapien arbejdes der med at tænke sund fornuft om selvværdet, – at alle er noget værd, selvom man kan fejle. Den sunde fornuftige tænkning hjælper den gode følelse af at være gode nok på vej.

Gør man sig umage, gør sit bedste og er et ordentligt menneske, ja – så må man vel også tænke ordentligt om sig selv og sit eget værd.

Når det lykkes at højne selvværdet, kommer personen til at føle sig mere kompetent.

Kontakt mig i dag

Book en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon (+45) 28 91 93 99 eller mail grethe.p.drejer@gmail.com. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig